Copywriter

Det är viktigt att synas och höras, men det är du inte ensam om att tycka. Nästan varje vaken minut översköljs vi av reklam och det mesta orkar vi inte ta till oss. Därför är det viktigt att den reklam du gör är tydlig, smart, aktuell, originell och gärna har glimten i ögat.

Kreativa reklamkoncept
Med reklamkoncept menar jag till exempel ICA:s framgångsrika långkörare med Stig och hans kollegor i butiken. Helt enkelt ett smart och roligt sätt att binda samman och presentera en massa olika produkter, tjänster och information. Vill du också ha ett koncept? Då kan jag hjälpa dig med allt från idé till text och produktion.

Smarta och snabba kampanjer
Den bästa reklamen är ofta den som snabbt slår mynt av aktuella händelser, till exempel ett kungligt bröllop, en företagsskandal eller en stor sporthändelse. Och är kampanjen dessutom gjord med lite humor får den ofta stor (och gratis) spridning i sociala medier.

Reklamcopy
Ska du ta fram en annons, broschyr eller något annat reklammaterial? Då kan jag hjälpa dig med allt från idé till text.

Texter till din hemsida
Oavsett hur trevlig din hemsida är så vill dina besökare vara där så kort tid som möjligt. De vill hitta det de söker och sen dra. Så när det gäller webben är det extra viktigt att informationen du vill förmedla är lätt att hitta, lätt att läsa och lätt att förstå.

Sociala medier
För det första: man måste inte vara på Facebook eller Twitter. Sociala medier är bara en av många kanaler du kan kommunicera genom, och innan du ger dig in så ska du ha en klar idé om varför du ska vara där. Det kan jag hjälpa dig att reda ut. Och kommer vi fram till att sociala medier är rätt för dig så tar jag fram en strategi för dig och ditt företag.

VILL DU VETA MER? KLICKA HÄR. 

Advertisements