Skribent

Att snacka och skriva är lätt, men att snacka och skriva så att folk förstår och blir engagerade är desto svårare. Med min fleråriga erfarenhet som pr-konsult och professionell talskrivare kan jag hjälpa dig att göra ditt budskap tydligt, intressant och slagkraftigt. Och inte minst, roligt!

Tal och presentationer
Oavsett om det gäller en branschträff, en företagskickoff, ett bröllop eller en Nobelmiddag så är det alltid uppskattat med bra tal. Och bara för att ämnet är svårt behöver inte ditt anförande vara tråkigt. Jag hjälper dig med budskapet (vad är det du vill få fram?), formatet (vanligt tal eller Powerpoint/Keynote) och självklart skrivandet. Tillsammans gör vi ditt tal både spännande och intressant.

Debattartiklar
Har du en åsikt eller kunskap om något som du vill dela med dig av till allmänheten? Då finns det få saker som är så effektiva som en välskriven debattartikel. Jag hjälper dig hitta vinkeln (göra den medialt intressant och relevant), skriva själva artikeln och sälja in den till rätt tidning eller debattforum.

Pressmeddelande
Har du en nyhet att presentera? Det kan till exempel vara en ny produkt, en tjänst eller en ny medarbetare. Då kan ett pressmeddelande definitivt vara rätt verktyg. Jag hjälper dig hitta den mest intressanta vinkeln, sätta en lockande rubrik, få fram den viktigaste informationen först och se till att allt som journalisterna behöver finns med.

Humor
Många är rädda för att humor ska få dem att framstå som oseriösa eller oprofessionella, men det funkar precis tvärtom. Vill du få någon att lyssna och öppna sig ska du först få dem att skratta. Jag skriver skämt till radio, tv-manus och stand-up, och jag kan hjälpa dig att få in humor och skratt i dina tal, presentationer och texter.

Redigering och korrekturläsning
Ditt budskap och substansen i det du vill få fram är oerhört viktigt. Men om din txt är fyllld med stavvfel% så blirr lässarn arg och dittt bud!skkp försvnnier. Jag kan hjälpa dig redigera, strukturera (lägga texten i rätt ordning) och kolla igenom din text för stav- och syftningsfel. En kvalitetskontroll helt enkelt.

VILL DU VETA MER? KLICKA HÄR.

Advertisements